Kumppanit

Tapahtuman järjestäjät

Vuodesta 2017 alkaen Kangasalan kaupunki / Business Kangasala on osaltaan ollut mukana tukemassa järjestelyjä. Talkoolaisia tapahtuman onnistumiseksi tarvitaan noin 70 henkeä, sekä useita Kuhmalahdella toimivia yhdistyksiä esim. ruokatarjoilujen hoitamiseksi. Ilman taustavoimien ja talkoolaisten apua tapahtuman järjestäminen olisi mahdotonta.

Kangasalan kaupunki

Kangasala on nopeasti kasvava ja kehittyvä kaupunki erinomaisten liikenneyhteyksien (3-9-12) varrella Tampereen vieressä. 70 kilometriä pitkä nauhataajama mahdollistaa elinkeinot matkailusta maatalouteen ja hoivasta teollisuuteen. Sahalahdella sijaitsee Saarioisten ja Atrian tehtaat, rakennustyömailla näkyvät monet paikalliset rakennusyritykset ja Pikonlinnan alueella on iso hoivayritysten keskittymä.

Kaupungin erikoispiirteisiin kuuluu hevostalous; kaupungin alueella kopsuttelee tuhat hevosta, joiden ympärille on muodostunut omaa liiketoimintaa vikellysareenoineen ja talleineen.

Kaupungissa asuu yli 32 000 asukasta. Upeat harjumaisemat, 420 järveä, 4600 kesäasuntoa ja lähiruokatuottajat ainutlaatuisine tuotteineen luovat Kesäpäivän Kangasalla.

Business Kangasala

Business Kangasala Oy on Kangasalan kaupungin omistama elinkeino- ja matkailuyhtiö. Yhtiö vastaa kaupungin yli 2000 yrityksen palvelemisesta ja tuottaa alueelle sijoittuvien yritysten laadukkaat tontti-, toimitila- ja neuvontapalvelut.

Kuhmalahden Yrittäjät ry

Kuhmalahden Yrittäjät ry on perustettu 1980-luvulla. Yhdistys on yksi Pirkanmaan Yrittäjien paikallisyhdistyksistä. Huolimatta kuntaliitoksesta Kuhmalahden Yrittäjät ry päätti jatkaa itsenäisenä yhdistyksenä. Jäseniä yhdistyksessä on 26 yritystä.